Gerardus van Aalst - Aalst, Gerardus van-Wat is een waar geloof

Schrijver:
Titel: Aalst, Gerardus van-Wat is een waar geloof? (nieuw)
ISBN: 9789087185053
Uitgever:
Bijzonderheden: In het boek Proeve des Geloofs, nu uitgegeven onder de titel Wat is een waar geloof? geeft ds. Gerardus van Aalst een beschrijving van het ware geloof. Wat is een waar geloof? Dat is een van de cruciale vragen uit de Heidelbergse Catechismus. Va...
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In het boek Proeve des Geloofs, nu uitgegeven onder de titel Wat is een waar geloof? geeft ds. Gerardus van Aalst een beschrijving van het ware geloof.
Wat is een waar geloof? Dat is een van de cruciale vragen uit de Heidelbergse Catechismus. Van Aalst maakt op Bijbelse gronden duidelijk dat er in het ware geloof sprake is van een proces van gestage groei en opwas. Geloven is een levenslang leerproces, zo toont ds. Van Aalst aan.
Dit boekje dat met de beantwoording van de vraag wat een waar geloof is overeenkomt met hetgeen ds. Abraham Hellenbroek leert, is door middel van zorgvuldige hertaling weer toegankelijk gemaakt voor de huidige lezers.
Gerardus van Aalst werd geboren in 1678, die zijn theologische opleiding aan de Hogeschool te Leiden ontving. Hij werd in 1704 predikant van Vuren en Dalem, twee jaar later ging hij naar Sommelsdijk, om in 1715 naar West-Zaandam te gaan. Deze laatste gemeente heeft hij tot 1754 gediend. Gerardus was getrouwd met A.van Meerten.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerardus van Aalst - Aalst, Gerardus van-Wat is een waar geloof? (nieuw)