Prof. dr. A. Baars - Baars, Prof. Dr. A.-De wedergeboorte (nieu

Schrijver:
Titel: Baars, Prof. Dr. A.-De wedergeboorte (nieuw)
ISBN: 9789087185800
Uitgever:
Bijzonderheden: De wedergeboorte, zes bijbellezingen van prof. dr. A. Baars, waarin lijnen getrokken worden naar de praktijk van het geestelijke leven.  Rondom het woord ‘wedergeboorte’ als het begin van het geestelijke leven bestaan veel praktisch-geestelij...
Prijs: € 16,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De wedergeboorte, zes bijbellezingen van prof. dr. A. Baars, waarin lijnen getrokken worden naar de praktijk van het geestelijke leven. 
Rondom het woord ‘wedergeboorte’ als het begin van het geestelijke leven bestaan veel praktisch-geestelijke vragen, zoals: ‘Wat is wedergeboorte?’ ‘Hoe weet ik dat ik wedergeboren ben?’ In dit boek wordt op verschillende van deze vragen ingegaan.
In de eerste hoofdstukken komen de fundamentele vragen rond de noodzaak en het geheimenis van de wedergeboorte aan de orde.
De tweede helft van het boek gaat vooral in op een aantal belangrijke vruchten van de wedergeboorte, zoals geloof, hoop, liefde en geestelijke groei.
Deze thema’s worden steeds vanuit verschillende Bijbelteksten belicht.
Arie Baars (1947) is een Nederlands theoloog. Hij was hoofddocent in de diaconiologische vakken aan de Theologische Universiteit Apeldoorn. Daarvoor was hij predikant op Urk, Dundas (Canada) en Middelharnis.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Prof. dr. A. Baars - Baars, Prof. Dr. A.-De wedergeboorte (nieuw)