Ralph Venning - Venning, Ralph-Zeggen en doen (nieuw)

Schrijver:
Titel: Venning, Ralph-Zeggen en doen (nieuw)
ISBN: 9789087186142
Uitgever:
Bijzonderheden: In Zeggen en doen maakt u al lezende kennis met de puritein Ralph Venning, bekend geworden van zijn boek Leren op de school van Christus.  Niet de woorden maar de werken van de mensen vertellen ons wie zij werkelijk zijn. Niet iedereen die Jezus ...
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Zeggen en doen maakt u al lezende kennis met de puritein Ralph Venning, bekend geworden van zijn boek Leren op de school van Christus. 
Niet de woorden maar de werken van de mensen vertellen ons wie zij werkelijk zijn. Niet iedereen die Jezus met de mond belijdt, maar alleen degene die Gods wil doet, zal ingaan in het Koninkrijk der hemelen. In een wereld die geobsedeerd is door plezier roept Venning op om het geluk alleen daar te zoeken waar het te vinden is: in het begrijpen en doen van Gods wil. Een oproep die ook vandaag nog krachtig klink.
Dit is het zevende deel in de serie Ontmoetingen met puriteinen van uitgeverij De Banier in Apeldoorn. 
Ralph Venning (ca. 1621-1673) was een puriteins predikant. Hij was een van de redacteuren van het eerste Grieks-Engelse Lexicon (1661).
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ralph Venning - Venning, Ralph-Zeggen en doen (nieuw)