boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kurthy, I. von - Echte liefde roest

Schrijver:
Titel: Echte liefde roest
ISBN: 9789022987988
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: 2004, ppb 176pp redelijke staat 458 9789022987988 Annabel is 31. Ze heeft al jaren dezelfde vriend en hetzelfde kapsel. Eigenlijk gebeurt er in haar leven nooit iets opwindends. Tijd voor wat nieuws? Om daarachter te komen boekt ze een weekje Mallorc
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Annabel is 31. Ze heeft al jaren dezelfde vriend en hetzelfde kapsel. Eigenlijk gebeurt er in haar leven nooit iets opwindends. Tijd voor wat nieuws?
Om daarachter te komen boekt ze een weekje Mallorca. Op zondagochtend arriveert ze op het eiland en op zondagavond is ze verliefd.
Opeens heeft ze de keus uit twee mannen. Voor wie zal ze kiezen? Voordat de week om is, moet ze een beslissing nemen. De keus voor een nieuw kapsel is snel gemaakt, maar wat de mannen betreft...
Ildikó von Kürthy (1968) woont in Hamburg en is redacteur bij Der Stern. Ondanks haar grote schrijfsucces weigert ze haar baan op te geven. Daar ligt haar hart, die baan is haar leven. Maar gelukkig voor alle fans blijft ze schrijven.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kurthy, I. von - Echte liefde roest