Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Nie, René van - Amsterdam vanaf het water gezien. Seen from th

Schrijver:
Titel: Amsterdam vanaf het water gezien. Seen from the water. Vom Wasser aus gesehen. Vu del'eau. Visto desde el agua.
ISBN: 9789061221326
Taal: Meertalig
Uitgever: Teleboek
Bijzonderheden: 1985 ppb 150pp zgan 9789061221326 459 7 talig. (5 genoemd in titel + Chinees + Japans.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek bevat 150 pagina's met meer dan 200 kleurenfoto's over de city van Amsterdam. Er is slechts een kolom tekst met statistische historische gegevens in het nederlands, duits, frans, engels, spaans, japans en chinees. De afbeeldingen tonen de stad gedurende de vier jaargetijden. De fotograaf heeft zich volledig geidentificeerd met het stadsgebeuren. Via sfeervolle en technische bijna volmaakte opnamen (er wordt veel gewerkt met tegenlicht en filters) laat hij de stad tot leven komen. De kijker is getuige van het ontwaken en het op gang komen van de stad, de activiteiten in de haven en langs de grachten. De blik wordt gevangen door bijzondere gevels, verbouwde pakhuizen, doorkijkjes bij bruggen en zwaarbewolkte luchten a la Vermeer en Ruysdael. De ijspret op de Amsterdamse grachten in de afgelopen winter wordt uitbundig in beeld gebracht.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nie, René van - Amsterdam vanaf het water gezien. Seen from the water. Vom Wasser aus gesehen. Vu del'eau. Visto desde el agua.