Hill, Joe - The Fireman

Schrijver:
Titel: The Fireman
ISBN: 9780062200631
Taal: Engels
Uitgever: William Morrow & Co
Bijzonderheden: 2016, 752 pagina's, Hardcover, Nieuw, Engels
Prijs: € 75,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is één van de 1.500 exemplaren die persoonlijk door Joe Hill gesigneerd zijn voor de verzamelaars die dit boek in de voorverkoop besteld hebben bij Cemetery Dance Publications.

Een wereldwijde uitbraak van een virus waardoor je spontaan ontbrand, een mysterieuze brandweerman, de beschaving zoals wij ze kennen die tot as wordt herleidt en een zwangere verpleegster, Harper Willowes, die daartussen alles wil doen om haar ongeboren kind een toekomst te geven, dat zijn de ingrediënten die Hill gebruikt om zijn lezers in vuur en vlam te zetten voor The Fireman!

Alles begint met de Draco Incendia Trychophyton oftewel Dragonscale, het virus dat de wereld rondgaat, waardoor je spontaan ontbrand. Het begint met een paar plekken die zich stilaan uitbreiden tot donkere, mooie tekeningen met gouden accenten. En wanneer je ze eenmaal hebt is er geen weg terug, dan weet je dat je al branden tot je einde zal komen… Of niet, want Harper komt nadat ze moet vluchten van haar man terecht bij een kleine commune in een verlaten park, kamp Wyndham, waar ze de Dragonscale met gezang en eerbied omarmd hebben. Zal ze in staat zijn om er ook vrede mee te nemen dat deze ziekte haar overheerst? Of zal haar ongeboren kind uiteindelijk mee tot as vergaan?
Verder lezen

Discordia Boeken uit Utrecht

particulier

Logo Discordia Boeken

Boeken kunnen, alleen op woensdag en op afspraak, ook afgehaald worden in Utrecht. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Stichting Stephen King Fanclub.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hill, Joe - The Fireman Hill, Joe - The Fireman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Discordia Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Discordia Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Discordia Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Discordia Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Discordia Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.