King, Stephen - Dodelijk dilemma

Schrijver:
Titel: Dodelijk dilemma
ISBN: 9789020402759
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen/Kosmos/Z & K/Servire
Bijzonderheden: 1983, paperback, vergeeld, goed exemplaar
Prijs: € 8,75
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
9020402757.
John Smith is een normale man: hij heeft een baan die hem bevalt, is verliefd op zijn vriendin en is gewoon gelukkig. Maar hij krijgt een vreselijk ongeluk, en als hij vier jaar later uit zijn coma ontwaakt, is de wereld drastisch veranderd.

Johns vriendin is getrouwd met een andere, zijn moeder is een religieuze fanatica geworden en John zelf heeft een bijzonder vermogen gekregen: als hij iemand aanraakt, kan hij het verleden en de toekomst van diegene zien.

John is eigenlijk bang voor zijn gave en wil weer een normaal leven leiden. Maar dan krijgt hij de kans om een enorme catastrofe te voorkomen. Moet John zichzelf opofferen om de levens van miljoenen onbekenden te redden? En wie zal hem ooit geloven?
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

King, Stephen - Dodelijk dilemma