Vladeracken, G. van en Leeuwen, Nans van (ills.) - Draai, toll

Schrijver:
Titel: Draai, tolletje draai Serie: Voor ik naar bed moet II
Taal: Nederlands
Uitgever: Alkmaar, Gebr. Kluitman, [1936]
Bijzonderheden: 48 pp., gebonden in geïllustreerd karton. Goed exemplaar. Ills. in groen/zwart en 4 paginagrote ills. in kleur. Boekhandels-label (Landsman Vlissingen). 24 x 18 cm.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)

Antiq. Digitalis

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vladeracken, G. van en Leeuwen, Nans van (ills.) - Draai, tolletje draai Serie: Voor ik naar bed moet II Vladeracken, G. van en Leeuwen, Nans van (ills.) - Draai, tolletje draai Serie: Voor ik naar bed moet II Vladeracken, G. van en Leeuwen, Nans van (ills.) - Draai, tolletje draai Serie: Voor ik naar bed moet II Vladeracken, G. van en Leeuwen, Nans van (ills.) - Draai, tolletje draai Serie: Voor ik naar bed moet II Vladeracken, G. van en Leeuwen, Nans van (ills.) - Draai, tolletje draai Serie: Voor ik naar bed moet II Vladeracken, G. van en Leeuwen, Nans van (ills.) - Draai, tolletje draai Serie: Voor ik naar bed moet II

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiq. Digitalis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Antiq. Digitalis
 • Na uw bestelling ontvangen u en Antiq. Digitalis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiq. Digitalis vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Antiq. Digitalis kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.