Desjardijn, David - Desjardine. Werktekeningen 1967-1968. Een k

Schrijver:
Titel: Desjardine. Werktekeningen 1967-1968. Een keuze uit werktekeningen van schilderijen vervaardigd in de jaren 1967 en 1968 te Arnhem.
ISBN: 9789070604066
Uitgever: Stachelswine Publishers Amsterdam. 907060406x 9789070604066
Bijzonderheden: geb.hardcover In zwart linnen met omslag i55pp. n goede staat, oplage 500, bijz. tekenwerk in kleur en zw/wit
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Stachelswine Publishers (ook kortweg: Stachelswine) is een Nederlandse uitgeverij van kunstboeken in Amsterdam.

Deze uitgeverij van David H. Desjardijn (1939) publiceerde sinds 1983 een reeks van ongeveer dertig boeken en tijdschriften over grafiek, kunstgeschiedenis en kunstpolitiek.[1]

De uitgever, die ook actief is als kunstschilder en graficus, put vaak uit zijn omvangrijke verzameling van prenten en tekeningen en treedt op als samensteller van overzichten als Hoogdruk sinds 1900, Grafiek in Nederland. de negentiende eeuw en Grafiek in Nederland. 1900-1980.

De met vele zwart-wit reproducties geïllustreerde werken verschenen in offsetdruk in beperkte oplagen (tot 1000 stuks), soms genummerd en gesigneerd en soms voorzien van een originele ets. Deze catalogi hebben meestal een harde cover met een formaat van 31 centimeter en een omvang tot ca. 650 pagina's.

Het fonds bevat ook titels met kritische reacties op actueel kunstbeleid zoals Voer voor miljoenen. de aktie BBK en "Sonsbeek buiten de Perken" (1998), De afbraak van de kontraprestatie (1991) en Afstoot etcetera (2005). Tussen 2000 en 2002 verschenen vier exemplaren van het tijdschrift Afstoot. mededelingenblad van het Instituut voor Postume Kunst Vernietiging.

Over het werk dat hij tussen 1967 en 1984 via de BKR-regeling verkocht aan de overheid publiceerde de uitgever in 2013 de paperback Knipsels.[
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Desjardijn, David - Desjardine. Werktekeningen 1967-1968. Een keuze uit werktekeningen van schilderijen vervaardigd in de jaren 1967 en 1968 te Arnhem.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.