Angélique Heijligers - Morning Medicine elke ochtend is een ni

Schrijver:
Titel: Morning Medicine elke ochtend is een nieuw begin
ISBN: 9789400511187
Taal: Nederlands
Uitgever: A. W. Bruna Uitgevers B.V. Amsterdam
Bijzonderheden: Hardcover - Nieuwstaat - 208 pagina's
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Een goede morgen is het begin van een goede dag.
In 2017 maakte Angélique Heijligers haar allergrootste droom waar: ze ging wonen en werken in LA. Maar alles achterlaten en verhuizen naar de andere kant van de wereld betekende ook afscheid nemen van alles wat vertrouwd en dierbaar was, wat leidde tot momenten van eenzaamheid en soms ook heimwee. Dat alles bij elkaar bleek de trigger voor een sombere periode waarin ze opzag tegen het begin van een nieuwe dag. Om zichzelf daaruit te halen ontwikkelde ze een ochtendritueel, dat werkte als een medicijn. Het hielp Angélique om weer de lichte kant van het leven te zien en volop te genieten van het leven van haar droom.

Met het zevendaagse ochtendritueel van Morning Medicine is contact maken met jezelf het eerste wat je ’s ochtends doet. Vervolgens verbind je jezelf met de unieke waarden van de ochtend: met nieuwe ogen naar de wereld kijken, een heldere geest, hoop, een nieuw begin. Want zolang je zelf heel goed weet wie je bent en waar je met je leven naartoe wilt, blijf je verankerd met jouw eigen realiteit. Voordat je wordt meegetrokken in de waan van de dag, besteed je eerst tijd en aandacht aan jezelf, je lichaam en mindset en maak je contact met de natuur.

Verschijningsdatum: maart 2019
Afmeting: 19,3 x 12,1 x 2,3 cm
Verder lezen

Books of Belle uit Amsterdam

zakelijk

Logo Books of Belle

'Wie leest, leeft duizend levens tegelijk' (C.S. Lewis)
Welkom bij Books of Belle in Amsterdam en neem een kijkje in mijn persoonlijk verzamelde boekenkast. Elk boek wacht tot het weer geopend en gelezen wordt. Zit er iets bij dat u graag wilt hebben? Dan zorg ik dat het z.s.m. bij u op de deurmat ligt.
Veel leesplezier! Groet, Belle

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Books of Belle

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Books of Belle
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  ISHA spatial experience design
  Kamer van Koophandel nummer: 74760386
  NL001296749B81
  https://booksofbelle.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Books of Belle een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Books of Belle vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Books of Belle kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.