Rijneveld, Marieke Lucas - De avond is ongemak

Schrijver:
Titel: De avond is ongemak
ISBN: 9789025463854
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas Contact
Bijzonderheden: 2020, 272pp, Gebonden
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting

Winnaar van de International Booker Prize 2020

‘De avond is ongemak’ van Marieke Lucas Rijneveld is het schrijnende verhaal van een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind. Door de ogen van Jas, die zich ophoudt in het niemandsland tussen kindertijd en volwassenheid, zien we hoe de familieleden elk op hun eigen manier omgaan met het verlies. Vader en moeder zijn volledig verlamd door verdriet en zien niet hoe Jas en haar zusje Hanna en haar broer Obbe ondertussen langzaam ontsporen. Het is een verbluffend romandebuut dat is doortrokken van seksualiteit, geloof en de smerigheid van het bestaan. Marieke Lucas Rijneveld geldt als een van de grootste nieuwe talenten van de Nederlandse letteren. In 2015 debuteerde ze met de meermaals herdrukte dichtbundel ‘Kalfsvlies’, die werd bekroond met de C. Buddingh’-prijs voor het beste poëziedebuut.
Verder lezen

Books of Belle uit Amsterdam

zakelijk

Logo Books of Belle

'Wie leest, leeft duizend levens tegelijk' (C.S. Lewis)
Welkom bij Books of Belle in Amsterdam en neem een kijkje in mijn persoonlijk verzamelde boekenkast. Elk boek wacht tot het weer geopend en gelezen wordt. Zit er iets bij dat u graag wilt hebben? Dan zorg ik dat het z.s.m. bij u op de deurmat ligt.
Veel leesplezier! Groet, Belle

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Books of Belle

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Books of Belle
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  ISHA spatial experience design
  Kamer van Koophandel nummer: 74760386
  NL001296749B81
  https://booksofbelle.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Books of Belle een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Books of Belle vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Books of Belle kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.