Geus, Arie de - Ademtocht

Schrijver:
Titel: Ademtocht
ISBN: 9789082244199
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: paperback in goede staat
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen België)
Meer info:
Thomas Blankvoort is in veel opzichten een buitenbeentje. Hij voelt zich eenzaam en onbegrepen, zowel thuis als op school. Al heel jong verliest hij zijn moeder, zijn vader is een kille man, het gezin waarin hij opgroeit is bepaald geen warm bad en op school leert hij niet datgene wat er volgens hem echt toe doet.
Na een aanvaring met de rector wordt hij, vlak voor de eindexamens, van school gestuurd. Eerder opgelucht dan uit het veld geslagen wijkt hij uit naar Amsterdam, waar hij de warme zomer aanvankelijk in zorgeloze ledigheid doorbrengt.
Zijn leven krijgt echter een volkomen andere wending als hij in contact komt met de raadselachtige jazztrompettist Abel Bernstein. Voor het eerst voelt hij zich door iemand gezien en gewaardeerd. Als Bernstein in plaats van te komen opdagen voor een volgende ontmoeting spoorloos verdwijnt, begint Thomas aan een zoektocht zonder weerga.
Ademtocht is een fascinerende verkenning van de verhouding tussen leven, liefde en dood, een ode aan de bezieling en de magische kracht van muziek. Een onvervalste pageturner, die nog lang na lezing tot nadenken stemt over het wezen van de werkelijkheid.

Over de auteur:
Arie de Geus (1957) combineert zijn fascinatie voor de grote vragen van het leven met de aloude kunst van het verhalen vertellen. In zijn visie is fictie een manier om dichter bij de waarheid te komen en beperkt puur realisme, als dat al bestaat, zich tot de buitenkant van de verschijnselen. 'Als we als mens onszelf willen begrijpen, als we willen weten waar we vandaan komen en wat onze bestemming is, dan zullen we moeten proberen door te dringen tot achter de façade van het dagelijks leven', aldus de auteur. 'Kunst, en dus ook literatuur, is een methode om dat te doen, altijd al geweest. Maar met de tanende invloed van de traditionele religies is deze methode des te actueler geworden.'
Hij woont en werkt in Gouda en heeft een eigen tekstbureau.
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

zakelijk
Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.40€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geus, Arie de - Ademtocht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.