Martin Caidin - Die ME 109

Schrijver:
Titel: Die ME 109
Taal: Duits
Uitgever: Moewig
Bijzonderheden:
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Messerschmitt Me 209 was de aanduiding van twee verschillende toestellen van de Duitse vliegtuigfabrikant Messerschmitt. De eerste Me 209 was een vliegtuig dat speciaal werd gebouwd om het snelheidsrecord voor propeller-aangedreven vliegtuigen te behalen. De tweede Messerschmitt Me 209 was een experimentele doorontwikkeling van het jachtvliegtuig Bf 109.
Het toestel maakte zijn eerste vlucht op 1 augustus 1938. Op 26 april 1939 brak Flugkapitän Fritz Wendel het snelheidsrecord met een snelheid van iets meer dan 755 km/h. Dit record zou pas op 16 augustus 1969 door een aangepaste Grumman F8F Bearcat worden verbeterd[ De Me 209 was uitgerust met een Daimler-Benz DB 601 motor.
Me 209-II
De tweede Messerschmitt Me 209 was een experimentele doorontwikkeling van het jachtvliegtuig Bf 109. Het toestel was uitgerust met een Daimler-Benz DB 603 motor en had een binnenwaarts intrekbaar landingsgestel. Het werd niet in grote aantallen gebouwd en nooit operationeel ingezet.
Verder lezen

De Limburger uit Jabeek

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Limburger

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Limburger
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Limburger een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Limburger vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Limburger kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.