Han van der Horst - Horst, Han van der-Nederland

Schrijver:
Titel: Horst, Han van der-Nederland
ISBN: 9789035127227
Uitgever:
Bijzonderheden: Nederland, de Vaderlandse Geschiedenis van de Prehistorie tot nu, beschreven door de bekende historicus Han van der Horst.  De geschiedenis verbindt ons en maakt van Nederland hoe dan ook een lotsgemeenschap. Welke collectieve ervaringen hebben b...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Nederland, de Vaderlandse Geschiedenis van de Prehistorie tot nu, beschreven door de bekende historicus Han van der Horst. 
De geschiedenis verbindt ons en maakt van Nederland hoe dan ook een lotsgemeenschap. Welke collectieve ervaringen hebben bij elkaar het Nederlandse volkskarakter gevormd, onze eigenzinnige manier om over de dijk te kijken naar hemel en aarde? Wat zijn de specifieke Nederlandse kleuren op het Europese palet? Wie zijn onze helden? En wie onze schurken?
Het verhaal van Nederland is bijgewerkt tot en met de inhuldiging van koning Willem-Alexander.
Historicus Han van der Horst (1949) schreef het monumentale Nederland voor wie vandaag om zich heen kijkt en nieuwsgierig is naar het verleden van dit land. Met een scherpe blik kijkt hij naar de ontwikkelingen in onze delta van Maas en Rijn, van Eems en Schelde, van vuistbijl tot Theo van Gogh.
Met uitgebreide jaartallenlijst en register.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Han van der Horst - Horst, Han van der-Nederland