Marja van der Linden - Linden, Marja van der-Man van mijn drome

Schrijver:
Titel: Linden, Marja van der-Man van mijn dromen
ISBN: 9789059772168
Uitgever:
Bijzonderheden: In Man van mijn dromen van Marja van der Linden vindt Else de man waarvan ze droomt, hij is er rijk, maar helaas heeft hij geen liefde voor haar.  Else groeit op in een gezin waar de hand op de knip gehouden moet worden. Zij vindt dat maar niks e...
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Man van mijn dromen van Marja van der Linden vindt Else de man waarvan ze droomt, hij is er rijk, maar helaas heeft hij geen liefde voor haar. 
Else groeit op in een gezin waar de hand op de knip gehouden moet worden. Zij vindt dat maar niks en wil een rijke man aan de haak slaan. Dat lukt: ze trouwt met Arnoud, zoon van rijke ouders. Het huwelijk is echter niet wat Else ervan had gehoopt. Arnoud heeft weliswaar veel geld, maar weinig liefde. Als hij dan ook nog eens gokverslaafd raakt en haar gaat mishandelen, realiseert Else zich dat ze de verkeerde keuze heeft gemaakt. Zal ze toch het geluk nog vinden?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marja van der Linden - Linden, Marja van der-Man van mijn dromen