Hopper, Dennis - Dennis Hopper. Photographs 1961-1967.

Schrijver:
Titel: Dennis Hopper. Photographs 1961-1967.
ISBN: 9783836570992
Taal: Meertalig
Uitgever: Taschen, Köln
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2018, 482 blz. Tekst in het Duits, Engels en Frans. Met foto's. Pakketpóst.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Behalve acteur was Dennis Hopper (1936-2010) ook een begenadigd schilder en fotograaf. In deze monumentale uitgave wordt een overzicht gegeven van zijn fotografisch werk uit de jaren zestig. Hopper liep dag en nacht met zijn camera rond in Los Angeles. Met een feilloos gevoel voor de sixties 'tijdgeest' legde hij filmsets, snelwegen, motorrijders, filmsterren, galerie-openingen en politieke demonstraties vast. De portretten van underground kunstenaars als Andy Warhol, Niki de Saint Phalle en Edward Kienholz en alternatieve muziekbands als The Byrds en Jefferson Airplane zijn bijzonder door hun paparazzi-achtige intimiteit. Hopper toont zich in zijn zwart-witfoto's de ongekroonde documentalist van de vermaarde West Coast subcultuur. Galeriehouder Tony Shafrazi, kunstenaar Walter Hopps, auteur Victor Bockris en journaliste Jessica Hundley gaan in hun (biografische) artikelen uitgebreid in op het bijzondere leven van Dennis Hopper. De teksten zijn in het Engels, Duits en Frans. Achter in het enorme boek is een rijk geïllustreerde filmografie opgenomen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hopper, Dennis - Dennis Hopper. Photographs 1961-1967.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.