Anderson , Neil T. [ isbn 9789077476178 ] 4621 - Handboek voor

Schrijver:
Titel: Handboek voor Counseling tot Discipleschap . ( De complete gids om anderen te helpen wandelen in vrijheid en te groeien in Christus . ) Soms lijkt de berg van problemen in een mensenleven vrijwel onneembaar. Stemmen horen, nachtmerries, angst ...
ISBN: 9789077476178
Taal: Nederlands
Uitgever: Herstel .
Bijzonderheden: Paperback in als nieuwe staat - 4621 - 1e dr 2009 - 400 p - 800 gr - 15,3x23 cm - 3 cm
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- misbruik, verslavingen... er zijn onnoemelijk veel zaken waar mensen advies, hulp en gebed voor vragen. Neil Anderson schreef dit boek om pastoraal werkers, hulpverleners, geestelijk leiders of gewoon 'goede vrienden' een belangrijk instrument in handen te geven om deze mensen te helpen.

Vanuit diep bijbels inzicht en rijke, jarenlange ervaring schreef hij dit handboek, om mensen stap voor stap mee te nemen naar de vrijheid die de Here Jezus voor iedereen bewerkte aan het kruis. In Engeland werd dit boek een groot succes, waarschijnlijk omdat de Kerk in onze tijd moe is van snelle, tijdelijke oplossingen en enthousiaste kreten, maar grote behoefte heeft aan echte, blijvende geestelijke vrijheid die zijn wortels vind in waarachtig discipelschap.

Laat je toerusten om anderen mee te nemen in die weg omhoog - en samen te wandelen in blijvende vrijheid in Christus!

Neil T. Anderson schreef dit boek om pastoraal werkers, hulpverleners, geestelijk leiders of gewoon ‘goede vrienden’ een belangrijk instrument in handen te geven om deze mensen te helpen. Vanuit diep Bijbels inzicht en rijke, jarenlange ervaring schreef hij dit boek om mensen stap voor stap mee te nemen naar de vrijheid die de Here Jezus voor iedereen bewerkte aan het kruis.

Andere mensen meenemen naar boven, de plaats van blijvende vrijheid in Christus en van overwinning over persoonlijke problemen, dat is het doel van dit boek.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anderson , Neil T. [ isbn 9789077476178 ] 4621 - Handboek voor Counseling tot Discipleschap . ( De complete gids om anderen te helpen wandelen in vrijheid en te groeien in Christus . ) Soms lijkt de berg van problemen in een mensenleven vrijwel onneembaar. Stemmen horen, nachtmerries, angst ...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.