Paul Schnabel, Coen Teulings, ea - De Gammacanon - Wat iedereen

Schrijver:
Titel: De Gammacanon - Wat iedereen moet weten van de menswetenschappen
ISBN: 9789029087216
Taal: Nederlands
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: 2011, 250pp, Gebonden, nieuwstaat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De gammacanon heeft als leidraad: wat moet een ontwikkeld mens weten over de wereld waarvan wij zelf deel uitmaken en die we ook zelf maken? Die wereld is misschien niet ontoegankelijk, maar ook zeker niet doorzichtig of tot in alle uithoeken bekend.

Van de sociale wetenschappen wordt gezegd dat ze niet goed kunnen voorspellen, geen verklarende theorieën hebben en geen effectieve technologie. Onderzoeksuitkomsten zijn vaak banaal of vertellen in deftige woorden wat we al lang wisten. Maar is dat wel zo?

De gammacanon laat niet alleen zien op welke manier de sociale wetenschappen van antropologie tot sociologie en van economie tot psychologie onze eigen wereld in kaart brengen, maar ook in hoeverre we daardoor via bijvoorbeeld beleid en hulpverlening en andere praktische toepassingen beter grip krijgen op ons eigen bestaan.
Verder lezen

HotelBoekenhoek uit Eindhoven

particulier

Logo HotelBoekenhoek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Schnabel, Coen Teulings, ea - De Gammacanon - Wat iedereen moet weten van de menswetenschappen Paul Schnabel, Coen Teulings, ea - De Gammacanon - Wat iedereen moet weten van de menswetenschappen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij HotelBoekenhoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met HotelBoekenhoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en HotelBoekenhoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van HotelBoekenhoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • HotelBoekenhoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.