Archer -Wills, Anthony - Het mooiste vijverboek

Schrijver:
Titel: Het mooiste vijverboek
ISBN: 9789041000408
Taal: Nederlands
Uitgever: Reemst, Van
Bijzonderheden: 1995, gebonden met stofomslag,190 blz. In zeer goede staat.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een complete handleiding voor het ontwerpen, aanleggen en beplanten van vijvers en andere waterelementen. Dit handboek is onmisbaar voor een ieder die met water tuiniert hetzij als hobby, hetzij als beroep. Het geeft duidelijk tekst en uitleg, aangevuld met verklarende figuren over onderwerp als *het ontwerpen en bouwen van een groot aantal verschillende waterelementen, van muurfonteinen en watervallen tot formele en informele vijvers, waterlopen en moerastuinen; * de voorbereidende grondwerkzaamheden op vlakke en glooiende grond, natte en droge, zanderige en rotsachtige; *het aanpakken van niveauverschillen, grondverzet en de materiaalkeuze; *de aanleg van verlichting, bruggetjes en vlonders; *veiligheidsmaatregelen en onderhoud; *planttechnieken in stilstaand en stromend water; * het bevolken van de vijver met vissen en het lokken van dierenleven; * keuze, onderhoud en vermeerdering van drijfplanten, onderwaterplanten en oeverplanten, planten voor moeras en drasland, bomen en struiken langs de waterkant. Het boek is rijkelijk voorzien van vele speciaal voor dit boek gemaakte foto’s, bevat verder een uitgebreide geïllustreerde plantencatalogus.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Archer -Wills, Anthony - Het mooiste vijverboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.