Claire vanden Abbeele - Mijn herinneringsboek

Schrijver:
Titel: Mijn herinneringsboek
ISBN: 9789020977219
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo, Tielt 2002
Bijzonderheden: Paperback, derde druk, 118 pagina´s met illustraties Als Nieuw
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Beschrijving
Mijn herinneringsboek is een boek van troost. Een bijzonder geschenk voor iemand die je liefhebt. Een boek dat uitnodigt om, met of zonder woorden, te raken aan de kostbare parel van het verdriet, om dan weer de hartenklop van de vreugde te voelen. Dit is een boek om te koesteren, te bewaren voor later. Werken met dit boek is een beetje reizen met jou naar een andere plek gaan je laten weten dat ik nog steeds héél veel van je hou. Mijn herinneringsboek is een boek dat een helend proces met zich meebrengt. Als het einde nadert kan er samen met de kinderen in gewerkt worden. De samen afgelegde weg naar het afscheid is helend én voor de tijd erna is het een bijzonder herinneringsboek. Werken met dit boek in periode van rouw betekent wat was, is en blijft een 'goeie' plek geven.

Afmetingen: 30 x 28 x 2 cm
Gewicht: 913 gr
Verder lezen

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Claire vanden Abbeele - Mijn herinneringsboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De HobbyBoekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De HobbyBoekenkast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De HobbyBoekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De HobbyBoekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De HobbyBoekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.