Clavell James - Gai - Jin

Schrijver:
Titel: Gai - Jin
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij
Bijzonderheden: Hardcover in zeer goede staat
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Yokohama, 1862.
Japan bevindt zich op de rand van een burgeroorlog. Rivaliserende groepen samoerai vechten verbeten om de macht. Een groep jonge, idealistische krijgsheren is vastbesloten de oude tradties weer in ere te herstellen; zij vinden, dat Yoshi Toronaga - de eerste Shogun - de macht van hun keizer heeft gestolen. De volgelingen van de Shogun gaan echter tot het uiterste om het gezag hun heerser te vuur en te zwaard te verdedigen.

Centraal in deze wereld van corruptie en eergevoel, intriges en persoonlijke offers staan de Gaj-jin, de vreemdelingen. De gehate, arrogante buitenlanders, die proberen te profiteren van de onderlinge twisten; zij handelen met elke Japanse partij, die voldoende geld bezit. Het enige waarin de Gai-jin zijn geïnteresseerd, is de torenhoge winst, die ze op hun oorlogsmaterieel kunnen maken.

Onderling zijn de Gai-jin echter sterk verdeeld. Britten staan lijnrecht tegenover de Fransen, de Pruisen tegenover de Russen en de kooplui tegenover de militairen. Eén van de rijkste handelshuizen, die zich in Yokohama heeft gevestigd, is het machtige Noble House. En het is de jonge Malcolm Struan, die de Japanse belangen van Noble House overeind moet houden.

Maar als Malcolm levensgevaarlijk gewond raakt bij een treffen met vijandige samoerai, lijkt het geluk de Struans en Noble House in de steek te laten. Tyler Brock, de eeuwige aartsvijand van de Struan-familie, beraamt in het diepste geheim plannen om de macht van Noble House voor en altijd te breken...
Verder lezen

Ab antiquarimaat

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

Deze week alle kinderboeken literatuur en thrillers
20%korting.!!!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.