Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

FELDMANN, Clarence - Electrotechnische opstellen. Gedenkboek. A

Schrijver:
Titel: Electrotechnische opstellen. Gedenkboek. Aan Prof. Dr. Ing. h.c. Clarence Feldmann bij zijn afscheid van de Technische Hoogeschool te Delft op 8 juni 1937 (Met handgeschreven brief van Feldmann en andere persoonlijke zaken).
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 65,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
... uit naam van geheel electronisch Nederland aangeboden boekwerk als blijk van hulde voor het vele, dat hij in Nederland en daarbuiten voor de ontwikkeling van de electrotechniek heeft gedaan. Delft, Waltman, 1937. 33 x 25 cm. Rijk verguld linnen. 432 p. Geïllustreerd. Verzameling van tientallen opstellen, geschreven door vooraanstaande elektrotechnische wetenschappers. Gedenkboek gezet uit de letter Egmont van S.H. de Roos en gedrukt in 500 exemplaren. 1e druk. Perfecte staat. De in New York in een Duits-joodse familie geboren Feldmann (1867-1941) was de eerste hoogleraar elektrotechniek in Delft (van 1905-1937). Dit exemplaar behoorde toe aan Ir. C.J. van der Sijp (1887-1962), werkzaam bij de HEEMAF en een van de organisatoren van de jubileumsviering. Met ingeplakt menu, gedrukt programma, rondzendbrief en inliggende, handgeschreven dankbrief van Feldmann aan Van der Sijp, fotografische reproductie van een dankalbum en het herinneringsbord e.d., ook overlijdenskaart van Feldmann uit 1941. Bijzondere documentatie rond de grondlegger van de provinciale elektriciteitsvoorziening in Nederland, een geniaal electrotechnicus.
Verder lezen

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

FELDMANN, Clarence - Electrotechnische opstellen. Gedenkboek. Aan Prof. Dr. Ing. h.c. Clarence Feldmann bij zijn afscheid van de Technische Hoogeschool te Delft op 8 juni 1937 (Met handgeschreven brief van Feldmann en andere persoonlijke zaken).