Denninger, C. - Wim van Aken / schilder van klassieke schoonhei

Schrijver:
Titel: Wim van Aken / schilder van klassieke schoonheid
ISBN: 9789068684865
Taal: Nederlands
Uitgever: Thoth
Bijzonderheden: 2008, hardcover met stofomslag, goed exemplaar
Prijs: € 9,60
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat maakt de schilderijen van Wim van Aken zo attractief en intrigerend? In een prettig leesbaar betoog voert auteur Carole Denninger de lezer door het artistieke leven van de 75-jarige kunstenaar die niet ophoudt te tekenen en te schilderen wat hem boeit. De rode draad in zijn leven en werk is de hang naar klassieke schoonheid. Daarmee wordt niet alleen bedoeld de bewondering die de schilder opvat voor de grote meesters uit het verleden, maar ook het streven om figuren en voorwerpen uit het verleden in een eigentijds decor te plaatsen. En het gebeurt ook omgekeerd: eigentijdse figuren duiken heel verrassend op in een klassieke setting.
Liefde voor de antieken en respect voor de rijke schildertraditie koppelt Van Aken aan een moderne visie en werkwijze. In zijn schilderijen wordt het klassieke op een speelse manier in onze tijd geplaatst. Schoonheid is immers van alle tijden.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Denninger, C. - Wim van Aken / schilder van klassieke schoonheid Denninger, C. - Wim van Aken / schilder van klassieke schoonheid