Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Lodensteyn. Jodocus van. - De Weegschaal Van de Onvolmaaktheden

Schrijver:
Titel: De Weegschaal Van de Onvolmaaktheden der Heyligen: Ofte Bedenkingen wegens Het Gewicht, of de Achtinge die men te maken heeft van de Gebreken en Struykelingen der Geheyligden op de aerde.
Taal: Nederlands
Uitgever: Jan Roman, en Jacobus Verheyde. t' Amsterdam.
Bijzonderheden: 1728, 3e druk, 70 pagina's voorrede van Melchior Leydekker + 301 pagina's, gebonden, afmeting: 15,7 x 9,6 cm. Conditie: Hoeken wat verbogen en randen sleets, ver een goed exemplaar! Zie foto's.
Prijs: € 65,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lodensteyn. Jodocus van. - De Weegschaal Van de Onvolmaaktheden der Heyligen: Ofte Bedenkingen wegens Het Gewicht, of de Achtinge die men te maken heeft van de Gebreken en Struykelingen der Geheyligden op de aerde. Lodensteyn. Jodocus van. - De Weegschaal Van de Onvolmaaktheden der Heyligen: Ofte Bedenkingen wegens Het Gewicht, of de Achtinge die men te maken heeft van de Gebreken en Struykelingen der Geheyligden op de aerde. Lodensteyn. Jodocus van. - De Weegschaal Van de Onvolmaaktheden der Heyligen: Ofte Bedenkingen wegens Het Gewicht, of de Achtinge die men te maken heeft van de Gebreken en Struykelingen der Geheyligden op de aerde. Lodensteyn. Jodocus van. - De Weegschaal Van de Onvolmaaktheden der Heyligen: Ofte Bedenkingen wegens Het Gewicht, of de Achtinge die men te maken heeft van de Gebreken en Struykelingen der Geheyligden op de aerde. Lodensteyn. Jodocus van. - De Weegschaal Van de Onvolmaaktheden der Heyligen: Ofte Bedenkingen wegens Het Gewicht, of de Achtinge die men te maken heeft van de Gebreken en Struykelingen der Geheyligden op de aerde.