Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hoste, Geert - Naar de Letter

Schrijver:
Titel: Naar de Letter
ISBN: 978946010903
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Vrijdag
Bijzonderheden: Perfecte nieuwstaat! Paperback, 2010, 148pp.
Prijs: € 3,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Geert Hoste, de stamvader van de Vlaamse comedy, levert in 'Naar de Letter' een wetenschappelijk-vrolijke kijk op de Belgische mensensoort. Zijn conclusies zijn onthutsend, maar daarom niet minder vermakelijk. Een diepte-interview met Trudy, de geit van voormalig premier Yves leterme, werpt bijvoorbeeld een totaal nieuw licht op de val van de regering. Hoste voert voorts een onderzoek naar wat de voorjaarsklassiekers zo uniek en geschift maakt. Een telex volgt ondertussen de particulariteiten en hilariteiten van de waan van de dag. Zijn inzichten worden statistisch onderbouwd en overzichtelijk weergegeven in heldere grafieken. En hij geeft ook goede raad: 'België, het is een mooi land, maar pas op met de wc's.' 'Naar de Letter' is onmisbaar voor iedereen die de geest van België wil vatten.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoste, Geert - Naar de Letter