Hubbard, L. Ron - Dianetics. De Leidraad voor het Menselijk Ver

Schrijver:
Titel: Dianetics. De Leidraad voor het Menselijk Verstand
ISBN: 9789077378304
Taal: Nederlands
Uitgever: New Era Publications
Bijzonderheden: 2009, pb., met flappen, nieuw, (XI) 677 blz
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Ervaar je wel eens stress van anderen in je omgeving of werk?

Hoe kan het dat je het gedrag van andere mensen soms niet kunt begrijpen of dat het onvoorspelbaar is?

In dit boek wordt een grondige uitleg gegeven van het menselijk verstand waarin je erachter komt wat stress is en hoe je dat kunt krijgen van andere mensen. Daarnaast is het menselijk verstand hetgeen wat de mens drijft en als je het verstand begrijpt, begrijp je ook waarom mensen zich op een bepaalde manier kunnen gedragen. De combinatie van het weten wat stress is en menselijk gedrag, maakt je heel erg sterk en zelfverzekerd in het leven. Daarnaast bevat dit boek ook een techniek om van die stress af te kunnen komen!

Positief denken... Waarom doe ik dat eigenlijk niet?

Je hebt van nature zelfvertrouwen, een mindset om te groeien, het vermogen om je heel duidelijk ergens op te focussen, geluk, positiviteit en innerlijke rust.
Alles wat je in de weg staat, is je eigen reactieve verstand. Het verborgen deel van je verstand dat alle pijnlijke ervaringen opslaat en ze dan tegen je gebruikt.
Als je in staat zou zijn om je verstand van die ene, onverwachte kritieke factor te ontdoen, dan zou je al die hierbovenstaande eigenschappen (weer) bezitten.

Dianetics onthult wat deze factor is - een geheim dat recht voor je neus staat en je staat op het punt die factor te leren kennen.

Er zijn heel veel boeken geschreven over welzijn, geluk, positiviteit en succes......wat maakt dit boek nu zo anders?
De meeste zullen je vertellen dat het vooral je houding is, datgene wat je uitstraalt, je eigen mind-set, etc. is wat je succes en geluk bepaalt. Dit klopt natuurlijk helemaal.
Maar hoe doe je dit dan? Hoe verander je nu je houding en mind-set? Hoe stijg je boven al die plotselinge zelfinvalidatie, nerveuze gedachten en mislukkingen uit en wordt je die glunderende zelfverzekerde persoon die gewoon krijgt wat hij wil? Dianetics zal je dat precies uitleggen en ook laten zien hoe dat bereikt wordt met de beschreven technieken. Je zult dit nergens anders vinden. Je zult ervaren dat verandering en hulp echt mogelijk zijn.
Een internationale bestseller op het gebied van het verstand, met meer dan 22 miljoen verkocht in in meer dan 50 talen! Vindt het uit voor jezelf door dit boek te lezen.
Verder lezen

Kantelberg uit Marknesse

zakelijk
- boeken die vóór 15.00 uur worden besteld worden dezelfde dag zonder voorafgaande mededeling verzonden;
- omdat verzending uiterlijk de volgende dag plaatsvindt ontvangt u geen bericht meer van ons;
- er hoeft niet vooraf betaald te worden; de rekening zit bij het boek ingesloten; er kan ook vooraf met i-Deal betaald worden (niet voor het buitenland);
- er worden geen verpakkings- en handlingskosten in rekening gebracht; u betaalt alleen de portokosten extra;
- portokosten voor België t/m 2 kg 8,95; voor bestellingen uit andere landen ontvangt u eerst een mededeling met de portokosten.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kantelberg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kantelberg
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Kantelberg Antiquariaat
    Kamer van Koophandel nummer: 82303185
    NL003676783B91
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kantelberg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kantelberg vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kantelberg kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.