Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kemp, Johannes van der. - Drie ondervindelyke brieven, de eene

Schrijver:
Titel: Drie ondervindelyke brieven, de eene geschreven aan zekere vriendinne, de andere twee yder aan byzondere persoonen. Door Johannes van der Kemp. In zijn leven predikant in Dirxlant.
Taal: Nederlands
Uitgever: J. Campen. Sneek.
Bijzonderheden: Jaartal niet vermeldt, 132 pagina's, gebonden met linnen rug, afmeting: 13,3 x 7,3 cm. Conditie: Eenvoudig ingebonden, één pagina is gerepareerd verder een goed exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 45,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Zeldzame uitgave! In oude druk!
Johannes van der Kemp, Drie ondervindelyke brieven, de eerste geschreven aan zekere vriendinne, by wyze van bestieringe over deze vier hoofdzaken, I. In opzicht van de rechtvaardigmakinge. II. Van de werking des geloofs. III. In opsicht van een chirstens staat en gestalte. IV. Van 't gebruik dan men van Christus in alle gevallen te maken heeft. De andere twee yder aan byzondere persoonen, waar van de eerste handelt van de verzekering, die een geloovige hebben kan; van zyne genadenstaat; hoe verre die gaat; waar door die verhindert, en op wat voor wyze verkregen en bevestig wordt. De tweede spreekt van het vertrouwen op godt, ook in lichamelyke gelegentheden.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kemp, Johannes van der. - Drie ondervindelyke brieven, de eene geschreven aan zekere vriendinne, de andere twee yder aan byzondere persoonen. Door Johannes van der Kemp. In zijn leven predikant in Dirxlant. Kemp, Johannes van der. - Drie ondervindelyke brieven, de eene geschreven aan zekere vriendinne, de andere twee yder aan byzondere persoonen. Door Johannes van der Kemp. In zijn leven predikant in Dirxlant. Kemp, Johannes van der. - Drie ondervindelyke brieven, de eene geschreven aan zekere vriendinne, de andere twee yder aan byzondere persoonen. Door Johannes van der Kemp. In zijn leven predikant in Dirxlant.