C. Braas, T. Van der Ploeg A. De Schepper I. Ville - Taaltopi

Schrijver:
Titel: Taaltopics: vergaderen
ISBN: 9789001164072
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff 2007
Bijzonderheden: softcover 160pp. als nieuw
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
We wonen in het land waar werkgevers overleggen met hun werknemers, docenten met hun studenten en ouders met hun kinderen. Waar besluiten pas worden genomen als er consensus over een ondewerp bestaat: polderen is een typisch Nederlands verschijnsel. Taaltopics Vergaderen bidet beginnende vergaderaars een handeleiding om zich effectief én efficiënt te bewegen in Nederland-Vergaderland. Dit boek is bedoeld om vergadertijd te beperken waar dat kan en ruimte voor discussie te bieden waar dat moet.
In deze nieuwe druk geven we in heldere checklists en schema's aan wat er nodig is om een vergadering soepel te laten verlopen. We stellen daarbij dat elke vergaderdeelnemer een even belangrijke bijdrage levert aan de vergadering, of het nou in de rol van voorzitter, notulist of deelnemer is. Voor idere 'speler' geldt date en geode voorbereiding een must is voor een vergadering met resultaat. Daarmo geven we veel tips om goed beslagen ten ijs te komen. Daarnaast gaan we in op de rol die deelnemers spleen tijdens de vergadering, en hoe ze invloed kunnen uitoefenen op het verloop ervan. Maar dit boek gaat ook over afronding en nazorg, want besluiten nemen en afspraken maken is één, nakomen is een tweede. Tot slot hebben we praktijkopdrachten en cases opgenomen, voor wie vast droog wil oefenen.
Veel vergaderplezier!
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. Braas, T. Van der Ploeg   A. De Schepper I. Ville - Taaltopics: vergaderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.