Hummelen, M.E - Huis der Provincie

Schrijver:
Titel: Huis der Provincie
ISBN: 97894903571
Taal: Nederlands
Uitgever: uitgeverij Boekschap
Bijzonderheden: nieuw in folie
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Huis der Provincie
In het najaar van 2016 begonnen wij, in opdracht van de provincie, met het vastleggen van de restauratie en nieuwbouw van het Huis der Provincie. Een jaar, dertig-plus interviews en een veelvoud aan foto’s later ligt er een prachtig boek. Vol verhalen en beelden over slopen en bouwen, archeologische vondsten, minutieus restauratiewerk, over kunst, architectuur, stedenbouw en monumentenzorg. Inclusief de hoofdbrekens en hoera-momenten en verteld door de mensen die er persoonlijk bij betrokken waren.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hummelen, M.E - Huis der Provincie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij bart

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met bart
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en bart een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bart vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • bart kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.