Esther van Osselen - Zelfdokteren

Schrijver:
Titel: Zelfdokteren
ISBN: 9789021580470
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, zie foto's
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie is hier nu eigenlijk de dokter? De dokter is degene met de juiste papieren. Maar u staat met uw alledaagse klachten tegenwoordig wel bij de drogist voor een groeiend schap met medicijnen die u allemaal op eigen gezag mag aanschaffen. Wie helpt u bij het stellen van een voorlopige diagnose en het uitstippelen van de beste behandeling, zodat u uw eigen zelfdokter kunt zijn?
Dit boek is gebaseerd op de Standaarden van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en biedt de basis voor verantwoorde en weloverwogen zelfzorg. Met korte en bondige adviezen, maar ook met uitleg over hoe het lichaam werkt, en wat er gebeurt als er iets mis is.

Zelfdokteren
- is een wegwijzer in het woud van pillen, smeersels en gezondheidsadviezen
- helpt bij het stellen van een diagnose en het uitstippelen van de beste behandeling
- adviseert wanneer het nodig is om een beroepsdokter te raadplegen
- legt de basis voor iedereen die wil leren denken als een dokter

'Voor de kwaliteit van de zorg is het cruciaal dat niet alleen huisartsen, maar ook patiënten kunnen beschikken over gedegen en onafhankelijke medische informatie. Dit boek levert daar een bijdrage aan.' - ARNO TIMMERMANS, HUISARTS EN BESTUURSVOORZITTER NHG
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Esther van Osselen - Zelfdokteren Esther van Osselen - Zelfdokteren Esther van Osselen - Zelfdokteren Esther van Osselen - Zelfdokteren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.