Wilk, Rob van der - Kabbala Light. Mystiek in het dagelijks lev

Schrijver:
Titel: Kabbala Light. Mystiek in het dagelijks leven.
ISBN: 9789076407135
Taal: Nederlands
Uitgever: Tattwa
Bijzonderheden: 2006, Paperback, 200 pp.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De mystieke leer van de Kabbala berust op een levensfilosofie die toepasbaar is in het dagelijks leven. Rob van der Wilk schreef Kabbala Light voor een ieder die zich wil verdiepen in mystieke kennis door die op een heldere en praktische wijze toegankelijk te maken. Van der Wilk is spiritueel ervaringsdeskundige en auteur van een achttal boeken over hypnotherapie, spiritualiteit en zelfontwikkeling. De Kabbala is terug te voeren naar het ontstaan van de aarde. De Kabbala is gevuld met mystieke symboliek. Deze heilige leer is de bron van het leven. Het is de kosmische DNA-structuur waaruit al het universele leven voort is gekomen.
De lezer neemt kennis van de Boom des Levens. De Boom des Levens bezit vele Kabbalistische symbolen die elk een uitgebreide betekenis hebben. Je kunt je richten naar elk symbool afzonderlijk van elkaar, maar ook als een geheel meditatieobject. Ditzelfde geldt voor de bewegingsleer die de levensenergie van de Boom des Levens symboliseert. Het lichaam is verdeeld in lichaamsgroepen en elke lichaamsgroep is te herleiden naar de tien Sefirot, dit zijn de bijzondere vruchten van de Boom des Levens. Uniek onderdeel van Kabbala Light vormt de Kabbala-bewegingsmeditatie. De Kabbala-bewegingsmeditatie is een uitgebalanceerd fysiek en mentaal trainingsprogramma. Een bewegingsleer gedragen door trance-inducties, ritmiek, trance-dance, meditatie en muziek.
Kabbala Light is een verhelderend boek over hoe je de mystieke Kabbala in het dagelijks leven toe kunt passen en zodoende tot bijzondere vitaliteit en inzichten te komen. Theoretisch én praktisch door de vele meditatie-oefeningen, bewegingmeditaties, visualisaties en affirmaties. Voor iedereen die antwoorden zoekt op levensvragen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    De Boekenzolder
    Kamer van Koophandel nummer: 01139857

    http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.