Caron , Alain . & Roel James . & Wim de Jong . [ ISBN 9789048812868 ]

Schrijver:
Titel: Tour d'Alain . ( Een culinaire reis door Frankrijk . ) 'Frankrijk is mijn bron, mijn basis, het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Wat ik met jullie wil delen is alles waar ik mijn hart aan heb verloren. Fijne restaurants, mooie producten en -
ISBN: 9789048812868
Taal: Nederlands
Uitgever: Carrera culinair
Bijzonderheden: Gebonden met slappe kaft in als nieuwe staat - 5121 - 1e dr 2013 - 256 p - 670 gr - 17,5x22,8 cm
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- bovenal de grote chefs die ik bewonder. Dit boek staat er bol van..' TOUR d'Alain


In Tour d'Alain neemt Alain Caron de lezer mee op een unieke culinaire reis door zijn geliefde Frankrijk. Hij voert ons mee naar de mensen, de plekjes en de adressen die er in la douce France écht toe doen als het gaat om kookkunst, om smaak en dus optimaal genieten. Zo groot als zijn kennis en enthousiasme is ook zijn vriendenkring in zijn voormalige vaderland. Alain kent alle grote chefs in Frankrijk persoonlijk, weet blindelings de weg naar de leukste bistro's en brasseries, de beste leveranciers van vis, vlees, groenten, specerijen, patisserie en wijnen, en de mooiste regio's die je als liefhebber van de Franse keuken kunt aandoen.


'Op reis met Alain is altijd een feest van mooie plekken en fantastische restaurants. Ultieme culitrip!' - Ron Blaauw


'Waar Alain Caron je ook mee naartoe neemt, er is altijd wel iets heerlijks te eten of te beleven. Je kunt er donder op zeggen dat ze hem kennen in elk adres van dit boek. Fantastisch dat hij zijn persoon lijke rolodex zo met iedereen wil delen.' - Edine Russel, hoofdredacteur ELLE Eten


Alain Caron is een culinair fenomeen. Een rasechte fi jnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, een hele serie kookboeken uitgebracht, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als televisiekok en ga zo maar door. Alain draaft geregeld op in 'De Wereld Draait Door' en nam plaats in de jury van het kookprogramma 'Masterchef'. Waar hij komt, maakt hij iets los.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.