Khalil Gibran - Woorden als het morgenrood

Schrijver:
Titel: Woorden als het morgenrood
ISBN: 9789070104900
Uitgever: East-West Publications
Bijzonderheden: Redelijk - vlekjes op kaft en ezelsoor blz 17
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
'Op de bodem van het hart van elke winter ligt een vermoeden van de lente, en achter de sluier van elke nacht verbergt zich een glimlachende morgen.'
Zoals het morgenrood dag en nacht met elkaar verbindt, zo bezweren de woorden van Kahlil Gibran de verborgen eenheid van ons dikwijls verscheurde bestaan.
Goed en kwaad, vreugde en smart, licht en schaduw horen bij elkaar voor diegene, die uit de alomvattende kracht der liefde leert geven.

Op unieke wijze verenigt de poëzie van Gibran, de grote Libanese meester van wijsheden, Arabische mystiek met de geest van de Bergrede.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Khalil Gibran - Woorden als het morgenrood