Tuinier, D.W. - Geef mij je hart

Schrijver:
Titel: Geef mij je hart
ISBN: 9789033122811
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Hertog
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 3,03 (binnen Nederland)
Meer info:
Dagboek voor kinderen 8+
Aan de hand van dit dagboek lees je elke dag eenstukje uit de Bijbel. Daardoor wil de Heere je leren en bekeren. Dat doet deHeere vaak als je jong bent. Je leest in dit dagboek over kinderen in de Bijbeldie Hem jong leerden vrezen. Wat gelukkig ben je dan! Ook kom je erachter dathet niet goed met je gaat als je de Heere niet dient. Daarvan zijn in de Bijbelook voorbeelden te vinden.
Verder lees je over gebeurtenissen uit het Oudeen het Nieuwe Testament. Thema’s als biddag, dankdag, op reis gaan en de herfstkomen eveneens aan de orde. Elke dag sluit af met een kort Bijbelgedeelte eneen psalmversje. Achter in het dagboek staan de stukjes voor defeestdagen.
Vanaf 8 jaar
Verder lezen

Groeneweg uit 's-Gravendeel

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tuinier, D.W. - Geef mij je hart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Groeneweg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Groeneweg
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Groeneweg boeken & muziek
  Kamer van Koophandel nummer: 24466429
  NL193162350B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en Groeneweg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Groeneweg vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Groeneweg kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.