Clare, Cassandra - Kronieken van de Onderwereld Stad van Glas

Schrijver:
Titel: Kronieken van de Onderwereld Stad van Glas
ISBN: 9789044342529
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: 2013, 496pp, paperback
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 5,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Om het leven van haar moeder te redden, moet Clary naar de Stad van Glas, waar de schaduwjagers oorspronkelijk vandaan komen. De stad betreden zonder toestemming betekent de doodstraf. Clary's beste vriend Simon wordt gevangen gehouden door de schaduwjagers, haar broer Jace wil haar uit de weg hebben en de kwaadaardige Valentijn maakt zich klaar om alle schaduwjagers vooegoed uit te roeien. Clary's enige kans om Valentijn te verslaan, is om de hulp in te schakelen van de mysterieuze Sebastian. Maar kunnen benedenlingen en schaduwjagers hun haat voor elkaar opzij zetten om samen te werken?
Verder lezen

Kimskringloop uit Borne

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Clare, Cassandra - Kronieken van de Onderwereld Stad van Glas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kimskringloop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kimskringloop
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kimskringloop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kimskringloop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kimskringloop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.