Malerei im Kino. Die Sammlung Hellaffi in München

Schrijver:
Titel: Malerei im Kino. Die Sammlung Hellaffi in München
ISBN: 978960856925
Taal: Duits
Uitgever: Forum der Technik Deutsches Museum München. Katalog zur Ausstellung im Forum der Technik (Deutsches Museum München). Mede-uitgever: Stiftung für griechische Kultur (Athen-Berlin). Genaaid-gebrocheerd, 111 pagina's.
Bijzonderheden: Catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling in Het Deutsches Museum München, 24 juni tot 18 juli 1999.
Prijs: € 45,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De catalogus bevat ca. 200 afbeeldingen van geëxposeerde schilderwerken uit de Hellaffi-collectie: handgeschilderde bioscoopreclame uit Griekenland uit de jaren 1950-1975. Ook diverse historische foto's op locatie. Op de cover een fragment van een bioscoopreclameschildering voorstellende Romy Schneider en KarlHeinz Böhm in de film Sissi.
Conditie: de lijm in de rug laat hier en daar los (zie foto). Voor het overige bevindt de catalogus zich in nieuwstaat.
Oorspronkelijk 10-cijferig ISBN-nr: 960-8569257.
Verder lezen

Fijngras uit Tilburg

particulier

Logo Fijngras

Van de opbrengst wordt 50% gedoneerd aan de Stichting Historische Routes (historischeroutes.nl).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Malerei im Kino. Die Sammlung Hellaffi in München  - Malerei im Kino. Die Sammlung Hellaffi in München  - Malerei im Kino. Die Sammlung Hellaffi in München

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fijngras

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fijngras
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fijngras een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fijngras vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fijngras kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.