Claes, P.F. - Risicomanagement

Schrijver:
Titel: Risicomanagement
ISBN: 9789001709792
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: 2008, 4e druk 321pp, paperback, als nieuw
Prijs: € 10,45
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bevat literatuursopgave en register

Dit boek beschrijft het concept van risicomanagement.
Risico’s vormen een probleem, zelfs voordat ze tot schade leiden. Door risico's ontstaat onzekerheid en dat bemoeilijkt het voeren van een goed ondernemingsbeleid.
Risicomanagement draagt bij tot een beter ondernemingsresultaat doordat onzekerheden worden gereduceerd en de daarmee samenhangende kosten optimaal worden ingezet.

Dit boek geeft aan hoe risico’s kunnen worden geanalyseerd en op welke wijze een beleid kan worden geformuleerd om de risico's op een gestructureerde wijze te gemoed ze treden. Wat voor het bedrijfsleven geldt, gaat ook op In de privésituatie. Daarom gaat risicomanagement ook in op het concept van persoonlijk risicomanagement. Die waar linea de ontwikkeling van risicomanagement volgt in Nederland en België een gelijke tred. Alhoewel er weinig verschil is In de omstandigheden van beide buurlanden, is er wel enig onderscheid in relevante wetgeving en gebruikte terminologie. Hieraan is met medewerking van een Belgische deskundige tegemoet gekomen. Bovendien is er In de tekst gerefereerd aan de belangrijkste verschillen tussen Nederland en België.

De auteur F. P. Claes, is een deskundige op het gebied van risicomanagement. Hij heeft een groot aantal publicaties over dit onderwerp op zijn naam staan. Hij spreekt regelmatig op seminars in binnen en buitenland en heeft jarenlang als docent aan Hogeschool kim Holland en als gastdocent bij de Vrije Universiteit en Universiteit Twente talloze studenten ingewijd In het risicomanagementconcept.
Verder lezen

mind@work uit Den Haag

particulier

Logo mind@work

Omdat mijn boekenkast overvol begint te raken, moet ik helaas afscheid nemen van een aantal boeken. Vooral op het gebied van faciliteren, verandermanagement, management, visie, leiderschap en (politieke) besluitvorming. En natuurlijk veel verwijzingen naar viervoudige modellen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Claes, P.F. - Risicomanagement

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij mind@work

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met mind@work
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en mind@work een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van mind@work vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • mind@work kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.