Dobson, J. - Art Deco. Prachtige Quilts. Klassieke quilts en mo

Schrijver:
Titel: Art Deco. Prachtige Quilts. Klassieke quilts en moderne variaties
ISBN: 9789038410715
Uitgever: Riviere Creatieve, La
Bijzonderheden: 2003, 112pp, Gebonden
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit prachtige en vernieuwende boek, Art Deco: Klassieke quilts en moderne variaties, kunt u zowel veel inspiratie opdoen als praktische informatie vinden over de techniek van het quilten. Acht prachtige quilts uit de periode van de Art Deco worden nauwkeurig beschreven en stap voor stap worden de instructies gegeven voor het maken van de prachtige variaties daarop. Door de kleurensamenstelling te veranderen en andere stoffen te gebruiken, door randen toe te voegen of juist weg te laten kunt u uw eigen hedendaagse versie maken. Jenni Dobson toont u de verschillende variaties op een klassiek quilt-patroon en geeft aanwijzingen hoe u aan deze ontdekkingsreis in het quilten kunt beginnen. Een uitgebreid hoofdstuk technieken, aanwijzingen voor beginners, patronen voor gevorderden
Verder lezen

Boekenzaal uit Alblasserdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dobson, J. - Art Deco. Prachtige Quilts. Klassieke quilts en moderne variaties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenzaal

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenzaal
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenzaal een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenzaal vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenzaal kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.