Bomenrijk in Rotterdam Arboretum 'Trompenburg'

Schrijver:
Titel: Bomenrijk in Rotterdam Arboretum 'Trompenburg'
ISBN: 6291041502279
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Arboretum Trompenburg
Bijzonderheden: Hardcover in nette 2e hands staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Veel Rotterdammers hebben in de vijfentwintig achter ons liggende jaren het Arboretum Trompenburg leren kennen: de fraaie tuin aan de Honingerdijk, waarin een groot aantal bijzondere bomen uit Europa, Afrika, Azië en Amerika is bijeengebracht. Vóór 1958 genoot dit dendrologisch centrum meer bekendheid in het buitenland dan bij "ons thuis".
De tuin, die in oorsprong uit 1820 dateert, in de loop der tijd uitgebreid werd en liefdevol wordt beheerd, werd 25 jaar geleden ondergebracht in een stichting, die door de gemeente Rotterdam wordt gesubsidieerd.
Verder lezen

Boekenzaal uit Alblasserdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Bomenrijk in Rotterdam Arboretum 'Trompenburg'

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenzaal

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenzaal
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenzaal een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenzaal vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenzaal kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.