Spée, Miep - Batik, plooi en vouw

Schrijver:
Titel: Batik, plooi en vouw
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen beheer
Bijzonderheden: 1979, 12 batik afbeeldingen, losbladig. Gebruikssporen.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Miep Spée
Schilder en schrijver
* 1945 Roermond
* 1961 – 1965 studie aan textielafdeling Akademie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven;
* 1975 reisbeurs van Ministerie van CRM;
* 1981 reisbeurs Prins Bernhardfonds.
Aanverwante werkzaamheden:
Docent beeldend werken, docent literair schrijven, docent hulp bij dyslexie, voorzitter tentoonstellingscommissie KCB en Museum Waterland, lid commissie van advies Stedelijk Museum Alkmaar, lid 1% commissie gemeente Castricum, lid selectiecommissie beeldenroute Beemster 375 jaar, uitgever (Brokaat, met anderen) van geïllustreerde bibliofiele boeken.
In mijn beeldend werk ga ik thema’s te lijf met middelen die mij op dat moment het beste liggen: vlak of ruimtelijk op of met textiel, op of met papier, op een wijze die voor mij op dat moment een uitdaging vormt. Er moet iets op het spel staan, ik wil mij een nieuwe betekenisvolle weg zoeken om mijn waarnemingen naar een ander belevings-en betekenisniveau te tillen.
De ingekleurde linodrukken en knipsels van de laatste jaren dragen de overkoepelende titel ‘’Elevatie’’, dat stijging, heffing en verheffing kan betekenen, ofwel loskomen van de zwaartekracht, tot lichtheid brengen. In sommige werken is die elevatie letterlijk aanwezig, iets is opgetild. Naar het beeldend proces zelf, de worsteling die scheppen heet, heeft het woord de betekenis van verheffing.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spée, Miep - Batik, plooi en vouw Spée, Miep - Batik, plooi en vouw Spée, Miep - Batik, plooi en vouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.