Slee, Carry - Hebbes

Schrijver:
Titel: Hebbes
ISBN: 9789064940156
Uitgever: Carry Slee
Bijzonderheden: 2002, 221pp
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 5,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Het huis van Poeke en Piek Zandstra ziet er heel gewoon uit, en ook de huiskamer verraadt niets. Op hun spitse neuzen, dunne armen en benen en de rode en blauwe fladderjurken na, lijken het heel normale dames.

Noël ziet eruit als elke andere jongens van zijn leeftijd. Maar eigenlijk is hij heel bijzonder; hij kan namelijk erg goed verhalen verzinnen.

Op een dag wordt er in de stad een verhalenwedstrijd georganiseerd. Poeke en Piek willen dolgraag de grote beker winnen die de burgermeester heeft uitgeloofd. Daarom stelen ze Noëls verhaal, leveren het in en winnen de eerste prijs.

Niemand wil Noël geloven. Hoe kan een kind nou een verhaal verzinnen dat zo goed is? Noël laat het er niet bij zitten, en ontdekt al snel dat hij niet het enige slachtoffer van de prijsgrijperige fladderjurken is. Maar kan hij ze nog stoppen?
Verder lezen

Kimskringloop uit Borne

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Slee, Carry - Hebbes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kimskringloop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kimskringloop
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kimskringloop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kimskringloop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kimskringloop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.