Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

H. Kortenhof - Kortenhof, H.-William Tiptaft, de vriend van Phi

Schrijver:
Titel: Kortenhof, H.-William Tiptaft, de vriend van Philpot
Uitgever:
Bijzonderheden: William Tiptaft, de vriend van Philpot is een levensbeschrijving door H. Kortenhof.  William Tiptaft (1803-1864) was de nauwe vriend van J.C. Philpot. Hij werd bevestigd tot predikant in de Kerk van Engeland, maar toen hij werd levend gemaakt tot...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
William Tiptaft, de vriend van Philpot is een levensbeschrijving door H. Kortenhof. 
William Tiptaft (1803-1864) was de nauwe vriend van J.C. Philpot. Hij werd bevestigd tot predikant in de Kerk van Engeland, maar toen hij werd levend gemaakt tot een geestelijk leven en overtuigd werd van de leerstellingen der genade, scheidde hij zich in 1831 van de staatskerk af. Hij bouwde op eigen kosten de Abbey Chapel in Abingdon, en zijn bediening werd daar en elders rijk gezegend.
In het boek wordt behalve over het leven en sterven van Tiptaft ook uitspraken van hem aangehaald en verteld over zijn afscheiding van de Engelse Staatskerk. Verder zijn een aantal brieven van Tiptaft, o.a. aan Philpot, opgenomen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Kortenhof - Kortenhof, H.-William Tiptaft, de vriend van Philpot