Mackey, Chris - Vragenvuur / Achter de schermen van de geheime

Schrijver:
Titel: Vragenvuur / Achter de schermen van de geheime oorlog tegen Al Qaida
ISBN: 9789022988176
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: 2004, 429pp, Grote dikke paperback in prima staat, als nieuw (alleen een kleine beschadiging aan de rug). Het boek kan niet door de brievenbus
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na de aanslagen van 11 september beginnen de Verenigde Staten een wereldwijde oorlog tegen het terrorisme. Samen met de Britten vallen ze in oktober 2001 Afghanistan binnen. Om militaire vooruitgang te boeken en de dreiging van nieuwe aanslagen tegen te gaan, is er behoefte aan gedetailleerde informatie. Informatie die de vele gevangengenomen Talibanstrijders en leden van Al Qaida kunnen geven.
Chris Mackey wordt als ondervrager van krijgsgevangenen naar Afghanistan gestuurd. In een verhaal dat leest als een spionageroman vertelt Mackey voor het eerst over de oorlog die achter de schermen werd uitgevochten. Het is het verhaal van ondervragers die door feilloos psychologisch inzicht en wilskracht zelfs de meest geharde gevangenen wisten te breken. Maar Mackey gaat ook de schaduwkant niet uit de weg: de mislukte verhoren, de mishandeling van gevangenen en het falen van de Amerikaanse geheime diensten in de oorlog tegen het terrorisme. Mede door de onthulling van de incidenten in de Abu Ghraib-gevangenis is dit een uiterst actueel en verhelderend boek.

Chris Mackey was senior ondervrager op de luchtmachtbasis Bagram en in Kandahar. Na zijn missie in Afghanistan is hij weer gaan werken voor KPMG in Europa.
Greg Miller is journalist voor de Los Angeles Times. Hij was de enige Amerikaanse journalist die toegang had tot de Amerikaanse ondervragers.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 4,20 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 5,45 euro, thuisbezorgd 6,45 euro.
Verzenden naar België vanaf 8,15 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mackey, Chris - Vragenvuur / Achter de schermen van de geheime oorlog tegen Al Qaida Mackey, Chris - Vragenvuur / Achter de schermen van de geheime oorlog tegen Al Qaida

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  de Koopjeskoffer
  Kamer van Koophandel nummer: 56766831
  NL001778307B19
  www.dekoopjeskoffer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.