Novik, N. - Temeraire (Temeraire #1)

Schrijver:
Titel: Temeraire (Temeraire #1)
ISBN: 9789022544105
Taal: Nederlands
Uitgever: M
Bijzonderheden: 2006, hardcover met stofomslag, goed exemplaar
Prijs: € 10,35
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Als de jonge Engelse kapitein William Laurence een Frans schip buitmaakt, vindt hij een drakenei. Het ei komt uit en de draak, die hij Temeraire noemt, kiest hem onverwacht als begeleider.

Het is de tijd van Napoleon en zowel de Fransen als de Engelsen gebruiken draken als aanvalswapens in de oorlog. Er zijn verschillende soorten draken die in zorgvuldig samengestelde en getrainde formaties strijden om de heerschappij van het luchtruim.

Draken zijn waardevoller dan de carrière van een kapitein en Laurence wordt naar Schotland gestuurd, waar hij en zijn draak getraind zullen worden om deel te nemen aan de oorlog tegen Napoleon. Dan wordt duidelijk dat Temeraire een wel heel bijzondere draak is.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Novik, N. - Temeraire (Temeraire #1) Novik, N. - Temeraire (Temeraire #1)