Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Treat, Lawrence - Dame, val dood

Schrijver:
Titel: Dame, val dood
Taal: Nederlands
Uitgever: N.V. De Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1962, paperback, 1ste druk, 205 pagina's; paraaf op schutblad
Prijs: € 2,35 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het lichaam - en wat voor een lichaam! - van het slachtoffer Vivian Vixen werd gevonden door de particuliere detective Henk Greenleaf. Het was een ex-filmster, van wie nooit iemand meer het gezicht te zien kreeg. Ze omringde zich met mannen die bereid waren een soort liefdescultus om haar heen e bouwen, regeerde over hen als een godin en organiseerde enge fuiven, waarover de wildste geruchten de ronde deden. Nu was de godin dood. Twee mannen proberen onafhankelijk van elkaar de zaak op te lossen: Henk Greenleaf en de politieman Mitch Taylor.
Verder lezen

Aleida's Bookshop uit Huissen

particulier

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,30 tot € 8,90. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Treat,  Lawrence - Dame, val dood