Oosterbroek-Dutschun, Annie - Omnibus. De zachte dwang / Voor a

Schrijver:
Titel: Omnibus. De zachte dwang / Voor altijd de jouwe / Alleen uit liefde
ISBN: 9789051120110
Taal: Nederlands
Uitgever: Zhu
Bijzonderheden: 1989, gebonden met omslag, 428 blz, in zeer goede staat
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
DE ZACHTE DWANG Gert heeft hard moeten vechten voor zijn bestaan. De nu succesvolle fabriek geeft hem zekerheid voor de toekomst. Zijn vrouw Chris steunt hem door dik en dun en geeft hem goede raad. Maar dan gaat het helemaal mis, zij verliezen hun jongste zoontje Bartje en Gert raakt in moeilijkheden als een mooie vrouw zijn pad kruist.

VOOR ALTIJD DE JOUWE: Zwaantje ontmoet Tjeerd en hij zet haar hart in vuur en vlam. Zwaantje weet dat ze de zijne wil worden, maar haar ouders hebben een andere man voor ogen en accepteren haar besluit niet.

ALLEEN UIT LIEFDE: de jonge Jan Pieters moet hard werken om zijn moeder en zijn verwende jongere broer Freddy financieel te ondersteunen. Zijn vader heeft het gezin in de steek gelaten. Hoewel hij alles in het werk stelt om de liefde van zijn moeder te winnen, schenkt zij alleen aandacht aan Freddy. Dan breekt de oorlog uit.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

particulier

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oosterbroek-Dutschun, Annie - Omnibus. De zachte dwang / Voor altijd de jouwe / Alleen uit liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.