P.P.J. van der Meij, S.L.J. Janssen, R. Malewicz, A.M. Timorason e.a.

Schrijver:
Titel: Aan de Slag. Liber amicorum Gerard Hamer
ISBN: 9789012403221
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: 2018. 290 pp. hardcover
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 7,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In uitstekende staat met papieren wikkel.

De bundel Aan de slag is verschenen t.g.v. het 40-jarig jubileum van het advocatenkantoor Cleerdin & Hamer, dat in september 2018 is gevierd met een symposium in de Rode Hoed in Amsterdam.

Aan de slag is het Liber Amicorum voor Gerard Hamer, die tien jaar geleden, op 29 december 2008, zo plotseling is overleden. Gerard was niet alleen de enige overgebleven naamgever, maar hij was vooral de drijvende kracht achter het advocatenkantoor van Cleerdin & Hamer, degene die naam had gemaakt en een grote hoeveelheid zaken aantrok, degene die onvermoeibaar wilde vechten voor verdachten die hij zelfs in de meest heftige strafzaken bleef beschouwen als de ‘underdog’, degene die bleef hameren op kwaliteitsverbetering en verdieping bij zijn advocaten.

De toenemende mate waarin de overheid tegenwoordig de rechtsbescherming van haar burgers onder druk heeft gezet terwijl diezelfde overheid door veranderingen in wetgeving en de inzet van diens bijna onbeperkte middelen de samenleving in toenemende mate heeft gejuridiseerd, raakt aan wat Gerard als de kern van de advocatuur zag: het beschermen van die burger tegen die overheid en het beteugelen van de overheidsmacht die kan en uiteindelijk ook altijd wordt ingezet.

De bijdragen in deze bundel staan alle in dit teken, zowel die van de collega’s als die van oude vrienden. ‘Aan de slag’, zoals Gerard zou hebben gezegd.

De bundel bevat bijdragen van: F.F. Aarts; E.E.M. Bezem; C.J.M. den Blanken; M. Bouwman; S. Burmeister; A.C. Diesfeldt; J.G.L. Dorrestein; A.A. Franken; C. Grijsen; N. Groen; B.A.M. Hampsink; S.M. Hof; S.L.J. Janssen; D.N. de Jonge; M.J. Jongste; W.R. Jonk; G.J.M. Kruizinga; R. van Leusden; R. Malewicz; P.P.J. van der Meij; M. van Meurs; B.E.P. Myjer; M. Nieuwendijk; S. Pijl; B.J. Polman; I. Raterman; Th.A. de Roos; S. Rötscheid; M.P.K. Ruperti; M.M.R. Slaghekke; A.J. Sprey; S. Thelosen; A.M. Timorason; P.T. Verweijen en M. van der Weide.
Verder lezen

Digging Books uit Maarssen

particulier

Logo Digging Books

2eHands boeken. De boeken komen uit mijn eigen bibliotheek, en doe ik weg om plaats te maken. Ik heb maar 1 exemplaar van een boek. Als u vragen heeft over de prijs, omschrijving, conditie of meer foto's van een boek wil, aarzel dan niet mij een bericht te sturen.
Boeken worden zorgvuldig verpakt. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Ik verzend vanuit Nederland. Verzendkosten zijn per pakket, dus u kunt boeken combineren in 1 pakket.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P.P.J. van der Meij, S.L.J. Janssen, R. Malewicz, A.M. Timorason e.a. - Aan de Slag. Liber amicorum Gerard Hamer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Digging Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Digging Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Digging Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Digging Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Digging Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.