Baxter, M. J. - Exploratory Multivariate Analysis in Archaeolog

Schrijver:
Titel: Exploratory Multivariate Analysis in Archaeology
ISBN: 9780989824934
Taal: Engels
Uitgever: ELIOT WERNER PUBN
Bijzonderheden: 2015, 330pp, paperback
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
uitstekende staat

This volume presents four techniques of multivariate analysis commonly used by archaeologists (principal component analysis, correspondence analysis, cluster analysis, and discriminant analysis). Employing "ordinary language" and real data sets, and including extensive literature reviews, the book illustrates how these statistical techniques can be applied to specific archaeological questions. A new introduction by the author updates his discussion in light of subsequent developments in the field of quantitative archaeology. Originally published by Edinburgh University Press in 1994.
Verder lezen

Digging Books uit Maarssen

particulier

Logo Digging Books

2eHands boeken. De boeken komen uit mijn eigen bibliotheek, en doe ik weg om plaats te maken. Ik heb maar 1 exemplaar van een boek. Als u vragen heeft over de prijs, omschrijving, conditie of meer foto's van een boek wil, aarzel dan niet mij een bericht te sturen.
Boeken worden zorgvuldig verpakt. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Ik verzend vanuit Nederland. Verzendkosten zijn per pakket, dus u kunt boeken combineren in 1 pakket.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baxter, M. J. - Exploratory Multivariate Analysis in Archaeology

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Digging Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Digging Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Digging Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Digging Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Digging Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.