Daniëls, Wim - Groot geïllustreerd Basisonderwijs woordenboek

Schrijver:
Titel: Groot geïllustreerd Basisonderwijs woordenboek Nederlands
ISBN: 9789000300891
Taal: Nederlands
Uitgever: Prisma
Bijzonderheden: 2011, 610pp, Gebonden zeer netjes bijna nieuwstaat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Speciaal voor kinderen in de hogere klassen van het basisonderwijs brengt Prisma al jaren het Basisonderwijswoordenboek Nederlands uit, waarmee kinderen woordenboeken leren gebruiken, hun woordenschat uitbreiden en de geleerde woorden ook leren toepassen.

Van dit woordenboek verschijnt nu een speciale editie in kleur, met glasheldere informatie in toegankelijke taal, zonder afkortingen, in een ruime typografie en met levendige voorbeeldzinnen. Op tien spreads in het boek wordt extra informatie gegeven over speciale thema s uit het onderwijs, zoals: een les in woordenboekgebruik, werkwoorden, spellen, d of t, de herkomst van woorden. Vrolijke illustraties verlevendigen het boek.
Verder lezen

De Weijze Hoeve

particulier

De Weijze Hoeve uit Scheerwolde

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniëls, Wim - Groot geïllustreerd Basisonderwijs woordenboek Nederlands

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Weijze Hoeve

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Weijze Hoeve
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Weijze Hoeve een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Weijze Hoeve vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Weijze Hoeve kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.