Deepak Chopra - Alledaagse onsterfelijkheid

Schrijver:
Titel: Alledaagse onsterfelijkheid
ISBN: 9789021585055
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Als nieuw - Gaaf hardcover boekje
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
'Wie ben ik?' Deze vraag naar zijn essentie stelt de mens zichzelf al duizenden jaren, maar slechts zeer weinigen vinden het antwoord, omdat bijna iedereen - meestal zonder het te weten - gevangenzit in een web, geweven door ruimte, tijd en causaliteit. Dit web is de materiële wereld om ons heen, waarin alleen het zintuiglijk waarneembare lijkt te bestaan. De mens vindt er de bouwstenen voor zijn identiteit en vereenzelvigt zich hiermee. Het gevolg is dat we ons tijdloze zelf en de tijdloze logica die aan de basis ligt van al het bestaande, 'vergeten'.

In Alledaagse onsterfelijkheid wil Deepak Chopra ons opnieuw in contact brengen met de tijdloze werkelijkheid. Deze werkelijkheid, die hij in zijn boeken Leven zonder grenzen en Quantumgenezing uitvoerig heeft beschreven, is waarneembaar wanneer wij in een hogere bewustzijnstoestand verkeren, het zogenaamde 'eenheidsbewustzijn'. In dit boek presenteert hij een aantal meditatieve zinnen die ons stap voor stap naar het eenheidsbewustzijn terugleiden. Boeddhisten noemen dergelijke zinnen soetra's, in het tauïsme staan ze bekend als koans.

Door deze meditatieve teksten langzaam en één voor één tot ons te nemen, kunnen we een glimp opvangen van de werkelijkheid die achter ons dagelijks bestaan schuilgaat; een tijdloze werkelijkheid, verlicht door diepe eerbied en liefde voor alles wat leeft.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.